Anotace: Maybe the chance for romance it's like the train to catch befor it's gone..
Ať tak či tak,
chyť si ten vlak,
zkus dál jet s ním,
/též o tom sním!/,
vždyť co se může stát?
Líp zklamání je znát,
než-li si vyčítat,
že nechalas ten vlak,
co nestaví nikde,
odjet a srdce své
navěky odsoudit
o Lásce jenom snít...
CIT = nápověda pro mne či pro ty " Tvrdokoré" ?
24.02.2008 01:07:00 | Kozoroh 1