Z lásky mám lože
Vnes do mých snů zas silnou vůni šeříků,
pokorně vítám každé nové ráno,
na rtech máš obtisky mých malých prstíků
a na jazyku slovo, kurtizáno!
Překrásná tvářička šálí klame,
říkal si možná lásko tisíckrát,
co se má stát, ať se stane,
jen čistou duší tě toužím hřát.
Co se to s námi vůbec děje,
do nitra boříš ostří nože,
svědomí plné beznaděje,
smrt přichystala lásce lože.
Jdu cestou hanby v krutém světě,
z nevědomosti jsem zhřešila
a ty vše řekneš v jedné větě,
raděj bych vůbec nežila!
Lituji všeho bez nadsázky,
činím už pozdě pokání,
mé city k tobě z velké lásky,
nad propastí se naklání.
© 2008, Sidy
Přečteno 611x
Tipy 38
Poslední tipující: saigonek, Robert Thomas, Aluna, čertíček, vandule, Traci, s.e.n, pennywise, andynka.n, En, ...
Komentáře (18)
Komentujících (14)