Pro Tebe...
Jsi můj nejkrásnější sen,
co nezmizí, když přijde den.
Toužím po Tvé lásce jen.
Díky Tobě šťastná jsem.
Nač létat hlavou v oblacích,
nač sledovat nebe.
Nejlépe je na zemi,
když tady mám Tebe.
Jsi moje štěstíčko,
jsi můj celý svět.
Prožijeme spolu aspoň
sto nádherných let.
Přečteno 606x
Tipy 6
Poslední tipující: Orichi, el viento, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)