Možná mu zůstane krásný pocit z nádherného snu. :-) A pak si může začít snít nový sen..
27.03.2008 18:32:00 | Cathy
Ehm, díky Pájulko, ale příště radši do vzkazu ;). Lidi by si ještě mohli myslet, že jsem dobrý člověk... :o)
17.02.2008 22:35:00 | Demedalex
Moc ti děkuju za tvoje komentáře a HLAVNĚ..za tvoje rady. Máš pravdu, ale chybí mi asi odhodlání a odvaha :(, ale i tak strašně moc děkuju, člověka to podpoří :).
17.02.2008 22:14:00 | Holka z davu
Přeji ti srdce klid,ikdyž asi ne.Má-li srdce klid, tak se nic neděje,život je o tlukotu srdce,o vášních,o nepochopení,smrti,lásce,zoufalství i o nenarozených dětech.Promiň,asi jsem ujel,ikdyž asi ne.
16.02.2008 01:01:00 | WAYWARD
opravdu moc hezký,dotklo se mě to a dost.6ít svůj sen??potřebujeme,ale ne každý to dokáže...:-(
16.02.2008 00:32:00 | Blacky...