V chatrči malého šamana
V chatrči malého šamana
vášní si chtíčem spoutána
do rytmu bubnů, nahoru dolů
drž se ho, letíte spolu
v chatrči malého šamana
hledáš svá tajná neznáma
tam smutný démon navěky
tetuje duše doteky
skládá tvé touhy do vzoru
společně sami k obzoru
v chatrči malého šamana
byla jsi lásko poznána
vášeň a chtíč tví sténající vrazi
proč jsme tu spolu, proč jsme zas nazí
Přečteno 298x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Myrja, Holis, Nemůžu zapomenout, Veríssek, Hesiona-Essylt, estrellita, Equus przewalski
Komentáře (3)
Komentujících (3)