I druhý se lopotí.
Co tady?
Přec láska je tam,
ve snách na druhém břehu.
Tam uprostřed řeky,
natáhnout ruku,
ač od malty a samý mozol ,
už dotek šeptá křičí.
„Jsem milován, miluji….
24.05.2008 12:29:00 | kouzelníček
Zavři oči
a nadechni se
z lásky něžné
postavil jsi most
pomalu našlapuj
a tiše nech své ruce
objímat lásku svou
touhu co je tu pro vás
pro radost..
21.02.2008 16:24:00 | Nút
zase krásná, mosty nás spojují,
někteří je staví, jiní na nich bojují
...tak ať je stavíme navzájem k sobě, všichni
19.02.2008 07:29:00 | blue