Pozdní host
Ve večerní hodinu u vrat si stál,
čekal jsi radostně na mě,
ledový vánek lehounce vál,
však mě byla zima i v domě.
Přišel sis pro pusu na dobrou noc,
aby se spalo Ti lépe,
nedostals jednu, ale moc,
srdce mé zběsile tepe.
Ta chvilka před domem pro mě byla
nekonečně krásnou věčností,
doufám, že Tobě se též líbila
kratičká návštěva něžnosti.
Přečteno 349x
Tipy 18
Poslední tipující: BARBYE, pejrak, Naracca, W.Ginny, LisSe, Adrianne Nesser, Bíša, Danah, Psavec, embryo v hlave, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)