Anotace: co myslíte?
Občas mám stejný stavy se slovníma hříčkama v nevhodných situacích =) (a Trdlo to těžko nese ;)
27.02.2008 12:29:00 | Blázen? =)
pokřivený? ani ne...:)
teda není sžírat jako sžírat, to je fakt...
26.02.2008 17:57:00 | Trdlo
jsem rád, že sis všimla té dvojsmyslnosti - ale jak je to ve skutečnosti, tak to už nechám na vás... nebo na té slečně, které se to týká:)
20.02.2008 12:50:00 | zemědělec Karel Motyčka
a myslel to ten dotyčný jako, že ho dotyčná sžírá vášní, nebo je jen tak nepředstavitelně otravná a sžírá ho nudou... ? tady se skýtá spostu variant:)
19.02.2008 23:47:00 | C.alwen