Spirály
Zase rotuji ve spirálách, vlastního sebeklamu
s úsměvem mrtvoly, s pečetí hlavobolu
doufal jsem asi ve víc, než můžu mít
zbývá jen beznaděj se smutkem slít
Už dlouho nežiji, jenom tu přežívám
minuty v hodinách, s úšklebkem počítám
bez Tebe můj život přešel, z komedie k hororu
s příchutí nočních můr a hořkého humoru
A ani moudrá slova starých mužů nezmírní můj žal
Přečteno 399x
Tipy 18
Poslední tipující: Anita Buchtová, fuu, ziriant, Marupiara, bez nápadu na přezdívku..., poustevník Jirka, G30R63, dva, Nikollillinkaa, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)