Vnímám tě
Vidím tvou krásu.
Jsi jak první jarní den.
Přinesl jsi mi spásu.
Láska už není snem.
Slyším tvůj hlas.
Zní jako líbezná píseň.
Smyl jsi pláč z mých řas.
Už mě netrápí tíseň.
Vnímám tvůj dech.
Je jak teplý vánek.
Už nežiji v ochranných zdech.
Díky tobě mám klidný spánek.
Mám ráda tvá slova.
Pohladí a zvednou mi náladu.
Otevírá se mi zahrada snová.
Ráda tě tou krajinou provedu.
Zbožňuji tvé básně.
Jsou pohlazením pro duši.
Lásko, je mi s tebou krásně.
Ale hloubku mých citů netušíš.
Miluji každičkou tvou část.
Jsi můj životní cíl.
Jen a jen tebe budu si přát.
Chci, abys jen mým byl.
Komentáře (0)