Vysněný dům
Z krásných představ stavím si svět.
A pevně vím, že ty v něm nesmíš chybět.
Tvé polibky jsou mými šaty.
Tvé pohlazení, kartáč, jenž pročesává mi vlasy.
Tvá tvář je oknem do krásné zahrady.
Tvůj úsměv je pln domácího štěstí a pohody.
Z tvého objetí stavím si v mém domečku základy pevné.
Z tvých slov na stěny nátěry něžné.
Z očí tvých jak v krbu plápolají plamínky.
S tvou láskou je okolní svět strašně malinký.
Vím, stavím si život jen z tebe.
Na oplátku mohu nabídnout jen samu sebe.
Bojím se ptát, zda mi můžeš takový dům dát.
Pokud ano, pak tě navždy věrně budu milovat.
Komentáře (0)