Anotace: I'm leaving my life in your hands, risking it all for the chance to spend with you a few days..
Dáme své hlavy dohromady,
potom pár jisker přeskočí,
Lásko, jsem rád, že mám Tě tady!
Tím splnily se moje sny!
Nenechám běžet štěstí svoje,
v Tvé náruči ho, Lásko, mám,
jsem navždy Tvůj a Ty jen moje,
já odjakživa snad Tě znám...
;oQ
02.03.2008 17:56:00 | Kozoroh 1