Poklad
V uších mi zní Yesterday
a Lennon mi podává růži
Jsem motýl bez barev
motýlek, který se souží
Mám pod polštářem studánku
s průzračnou modrou vodou
občas se ztrácí v dýmu z cigaret
Já žízní umírám a touhou
Upíjet smím jenom potají
bojím se, že mi ji vemou
po tvářích mi slzy stékají
chci být jen chviličku s Tebou
(prosinec 1990)
Přečteno 570x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, Blázen? =), Ishtar
Komentáře (3)
Komentujících (3)