Kam ty,tam ja...
Pôjdem všade tam,kam pôjdeš ty,
myšlienkami budem s tebou v spojení,
po ceste životom kráčaj smelo.
S hlavou hore kráčaš pozerajúc na mesiac,
kráčam stále za tebou,no ty ma nevidiac,
moje srdce tak veľmi by tvoje chcelo.
A ty sa usmievaš,raduješ a plesáš,
šťastné siete s tvojou láskou si splietaš,
a ja som tam,z diaľky vás vidím.
Ja nepoznám ten pocit šťastných sietí,
sem-tam len čierny havran vôkol preletí,
prestalo už záležať,čo naozaj cítim.
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: LeSia, Ria
Komentáře (2)
Komentujících (2)