Anotace: Napsal jsem ji kdysi, když se mnou moje holka nechtěla mluvit a jenom otvírala pusu...
óóó ryba... napsala jsem nedávno ve spolupráci s kolegou rybí symfonii a hned ji zase smazala protože ji nikdo nečetl, asi nebude ryba jako ryba :D dobré, lepší, výtečné, haháááhúú zemědělče jsi úžasný.
09.03.2008 13:26:00 | Já Esther Ruth
no jo, nekdy by clovek dal za to aby byla jeho mila rybou vse a ono to nejde...
rybi_kost: ty mas tak krasne priznacnou prezdivku, ze to skoro ani nemuze byt nahoda:)
29.02.2008 09:06:00 | zemědělec Karel Motyčka
No, já už tu moc nebývám a moje díla odešla semnou, ale pořád si ráda čtu; a pokud jde o Rybí...tak mluviti stříbro, mlčeti zlato :-) Hezké máš básničky, zemědělče.
28.02.2008 16:24:00 | Rybí_kost
ty nejsi normální:D fakt moc dobré:))
28.02.2008 13:44:00 | neurobeat
Vtipné a zábavné. Někteří by byli moc rádi, kdyby se jim jejich drahá alespoň na chvilku v rybu proměnila.
28.02.2008 10:17:00 | Psavec