to co jsi ty
Anotace: všechno co se dá o milovaném říci
Jsi krásná jako obloha,
Jasná a bez chybičky.
Povedená od pána boha,
Jako v noci hvězdičky.
Jsi pro mě jako sluneční paprsek,
Který nikdy nevyhasne.
Jsi jako svíčky plamínek,
Který vítr neuhasne.
Jsi jako moře,
Klidná ale i divoká.
Nikdo ti to neodepře,
Protože jsi Pětioká.
Jsi jako slunce,
Střed našeho vesmíru.
Taky máš celé mé srdce,
A to nemyslím jen na papíru.
Jsi pro mě všechno všecičko,
Co se slovy dá vyslovit.
Jenom chci hladit tě maličko,
A na rty tě políbit.
Komentáře (0)