Anotace: Další báseň, ke které mi dal impuls život - "prozměnu" :-) Jinak POKUS o báseň v angličtině. A to pokus píšu záměrně velkým písmem - ani nevím jestli je to gramaticky správně.
It is like Creep by Radiohead:) Try to listen to it, it´s a wonderful song. We sometimes wish to hold somebody´s hand for ages and to be happy, but life is a little bit complicated:)
07.03.2008 22:49:00 | Sunny