Mě se na tom líbí jednota formy a obsahu, sice nevím, co to znamená, ale líbí se mi. Nastavila sis laťku hodně vysoko.
12.06.2009 13:12:00 | Zasr. romantik
já bych název nedávala. prosím, nevražděte motýly. je to... víš ono to vypadá na první pohled jako taková obyčejná rýmovačka. ale vzápětí se ukáže, že je to krásná báseň... nedovedu vůbec určit, co na ní je, protože žádnou z jednotlivostí vyzdvihnout nemůžu - ale možná, že se ti podařilo všechny je dokonale sladit až vzniklo takovéhle dílo - a velmi vydařené.
04.07.2008 21:06:00 | Já Esther Ruth
Mě vyvstala asociace na kotvu a kříž, nevím proč, asi pro tu naději, protože byť je moc pěkná, je taková,...
...taková ze života :-(
Dal bych jí jméno "Provaz a růže".
01.03.2008 19:19:00 | Dračičák
Po dlouhé době ti zass píšu komment, ale ta je skovstná xD..."Citové selhání"
01.03.2008 19:13:00 | Němá
Já bych ten název viděla na " Láskou ku provazu" nebo "Láska, co láme vaz" :-)
01.03.2008 18:46:00 | Niké