Anotace: Vstoupil jsem bez klepání do svého nitra a na toulkách krajinami svého srdce potkal jsem Tebe! Pocit nevýslovného štěstí prohřál svým slunečním jasem naše duše a my spolu nyní mlčky jdeme vstříc tomu, co se ještě nenarodilo!;o)))
ni.va: Já a básník? To je fakt jen iluze! Já si jen tak hraju se slovíčky a pocity, nic víc! Jsem prostě hravý jak lachtan a něžný jak motýl Emanuel...;o)))
16.12.2008 15:18:00 | Kozoroh 1
Whereever I'll go, I'll always remember your pretty words, my little lamp! Great thanks! I am very pleasant. Really!;o)
30.11.2008 16:28:00 | Kozoroh 1
Když si tak pročítám vaše komentáře, tak jsem asi měl jít studovat na DAMU! Zdá se, že mám herecký talent...Možná bych uspěl i v politice, jenže nemám kachní žaludek a mé svědomí není šípková Růženka...;o)
30.11.2008 16:25:00 | Kozoroh 1
Byl bych rád, ale tohle je jen a jen fantazie! Jednou takhle v noci, když jsem nemohl usnout, mne napadla ta věc v anotaci a pak , jak už je mým zvykem, jsem to zkusil i zveršovat a trošku rozvinout...Pokud se to ale někomu líbí, jsem za to rád!;o)
02.03.2008 19:13:00 | Kozoroh 1