Můra naší lásky...

Můra naší lásky...

Anotace: bojím se že znám odpověď...

Ve stínu schovaná, můra naší lásky

O které oba víme
Ač si ji nepřipouštíme

Tichounce třepetá křídly

A zběsile tlukoucí do skel
Poprvé, podruhé, posté

Snaží se konečně osvobodit

Však spoutaná citem jak okovy
Citem, jenž patřil dřív obrovi

Nemůže vzlétnout nad propasti

Oba ji pevně držíme
Ač tvrdíme, že o ní nevíme

Tak co, lásko? Pustíme ji?
Autor Bůchví..., 03.03.2008
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Psavec, emi-lee, Noc17
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nechci

04.03.2008 15:43:00 | Noc17

líbí

Slyšíš to?

03.03.2008 14:30:00 | Bůchví...

líbí

Souhlas. Hlavně se ji zbavte.

03.03.2008 12:45:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel