Strach
Anotace: Will you stay or will you run away?
Tak se asi rozhoupám
i když mám strach z ublížení
snad láska nepředchází pád
a veřejně nás neodsoudí
Ještě mám trochu strach že se most
mezi mnou a tebou spálí
ty víš nejlíp že nepomůže dost
šeptat rady nahluchlému králi
Kousek blíž než to znáš
skloň se a opři hlavu
tvůj strach je tvá hradní stráž
a já ve tvých slzách ke dnu plavu
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: Marupiara, Kozoroh 1, Bíša, Bardot, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)