.... mě taky brní .... Honzo ..
*- .. jenže, ... jenže to jsem asi trochu zmotal ...
... .... to s tím tvým vůbec nesouvisí ...
ale představa taky dobrá, ne ..:-))
06.03.2008 16:09:00 | HarryHH
Pořád krásný a pořád zamilovaný :-) Posílám hromadu pozdravů Tobě, Tvému brnění i Tvému Brnění ;-). někdy se zase stavím ...
05.03.2008 01:34:00 | G.P.