Poslední Tobě
Anotace: Je to jen a jen na Tobě jaký chceš život mít, já nebudu Tě přemlouvat, abys chtěl se mnou žít. Bylo nám hezky dobře víš a ještě nám být může, však v rozhodnutí jak dál žit, Ti nikdo nepomůže.
Mé číslo znáš,
tak jaký pak stesky,
mé číslo znáš
a měj se hezky,
(nezbývá než Ti přát).
Mé místo znáš,
tak jaký pak pláč,
mé místo znáš,
i auto máš.
Mou duši znáš,
tak k čemu splíny,
mou duši znáš
a přijde jiný,
(když nebudeš mě chtít).
Mé tělo znáš,
tak k čemu mapku,
mé tělo znáš,
už od začátku.
Mé srdce znáš,
tak k čemu klíč,
mé srdce znáš,
kde hledat víš.
Přečteno 416x
Tipy 12
Poslední tipující: Boleslava, takova, mamina, Psavec, just me, ona, labuť, melebele
Komentáře (3)
Komentujících (3)