Pane dokonalý
Anotace: ...nikdo dokonalý stejně neexistuje. :)
Usmíval jste se, usmíval. :)
Jako slunce po období dešťů,
zázrak, co odvrací apokalypsu.
Nevinně...ale pronikavě...
...a...šťastně? :)
Neznám Vás, pane dokonalý, neznám...
Jen se potkávám s Vašima očima...
...a jsou krásné...
...mám tu odvahu naslouchat jim.
Vím, kdo jste...přesto...
...přesto Vás neznám...
...pane dokonalý.
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, elfkan, CorrimsonTom, come-past, sluníčko sedmitečné
Komentáře (0)