Anotace: někdy věci prostě nejsou tak jak bychom si představovali, ale když poznáme že sme se mýlili a je ještě čas na to je změnit tak neváhej to skončit, i když tě to mrzí...později bys toho mohl litovat možná mnohem víc..
hezky zacatek...ze srdce..ale konec je strohy...az zkazi celou basen
08.03.2008 20:23:00 | Gabriel - Sinóda