Stýská se mi
Anotace: O vnitřní blízkosti...
Stýská se mi
Jsi dál
než drobná létavice
co světlem brázdí tmu oblohy
Stýská se mi
Pojď blíž
jak když můra k svíčce
světlem přivábena přiletí
Stýská se mi
Dlaní
chci dotknout se tě
ujistit se – Lásko, jsi to ty?
Stýská se mi
Vždyť víš
já usnu klidně
jen když nablízku jsi mi
Přečteno 953x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, pejrak, Luimer, Lisa.Ginmi
Komentáře (1)
Komentujících (1)