Víc rozum než cit, slečno Austen
Připaluji cigaretu
v závětří gotického kostela
vím už , že sen je sen
a hranice fantazie někam zmizela
Jsem tady a teď
i když denně oči přimhouřím,
pluji na korábu z kůry
a občas mořem zabouřím
Jsem ale přítomná
je čas nasadit flotile pouta
a čekat až vichr přestane vhánět písek do očí
a mou malou lásku vymete z kouta
a tiše Ti záda natočí...
Přečteno 418x
Tipy 15
Poslední tipující: pejrak, Mácha, jedam, ona ..., Petbab, GM, melebele, Fauna a Flóra
Komentáře (5)
Komentujících (5)