Bud´ je to jen sen že sem tu zavřená
Bud´ je to jen sen že sem do tebe zamilovaná
Bud´ je to jen představa
A nebo námluva
Připadám si tu jak pekle
Kdyš tě nemám vedle sebe u postele
Snad jednou přiletí andělé
Který tě dají do mé postele
Lásku nám dají
A požehnáni nam rozdají