Bez větru ve vlasech
Na dálnici Sem a Tam
z dělohy noci
zrovna vylejzalo slunce
jeho paprsky zaměřily
mý temeno
Snad se nebude střílet!
neškodně mi prolítlo hlavou
Jako pan kočí
s koňmi pod kontrolou
podrážkou zašlapuju línou stovku
dostávám se za hranici
která rozpálí každou
slečnu Fotku Radarovou
beru do ruky
tlačítkovýho frajera
a píšu ti
že jsem ten
který za tebou
vždycky dojede ...
Přečteno 495x
Tipy 24
Poslední tipující: HarryHH, Žqáry, Jats, Marcella, STIMPRE, jedam, Suzan, Severka, cevert, drsnosrstej kokršpaněl, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)