jinak... :D až budeš číst moje básničky nelekni se, snaž se to brát s nadsázkou ;-)
27.03.2008 21:18:00 | evy
Milá Veru,
napíšu ti jeden komentář o všem:) Tady to je něco jiného než když to čtu ve škole, má to netušenou hloubku. Vážně je to tak? Pokud ano, tak myslím že jen zbývá aby to viděl ON!
Každopádně jseš moc pesimistická a krvavá :( to nemyslím o tomhle díle, ale celkově. Ale chápu - snažím se pochopit - jak se cítíš.
Monika
27.03.2008 20:59:00 | evy