Pocit
Anotace: ...celá se chvěju, silný pocit na Václaváku prší a já jsem tady a teď a doufám, že to nepochopíš špatně, všechno špatně...
Sbírka:
Na rozloučenou
Krabička upatlaná s dopisy,
které řvou nebudu já a nebudeš ani Ty!!
Déšť se rozmýšlí zda upadnout
a války se pýchou začly dmout.
Ženy začly dávat a muži brát
a markýza de Merteuil dnes v noci nejde spát.
Z prázdných očních důlků jí krev vytéká
své oči nese Tobě nad hlavou svatozář zlatá
a zbyla jen mlha z člověka
na nebe stoupá Lucie…………………svatá…
Přečteno 449x
Tipy 15
Poslední tipující: pejrak, vapiti, Mácha, Vladimír P., Psavec, Nic nic nic, Fauna a Flóra, melebele, Romana Šamanka Ladyloba, Bůchví..., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)