Anotace: dneska mám nějakou psavou... a ve vší své skromnosti si myslím že dobře psavou...
Nevím, nevím... občas mám... dejá-vu.... vlastně skoro každý den... tak se nezlob. Přičteme to tomu. UrčitěDObrýGaloše neposlouchám. Takže o tomhle nevím :)
16.03.2008 19:47:00 | Já Esther Ruth
...venku se rozpršelo a déšť má zláštní moc, vymřelo město, je noc... UDG, Zpěvy deště anebo Amálko, máš pravdu, ale pokud to bylo na Literu, nevím o tom.
16.03.2008 17:13:00 | Bůchví...
Já mám pocit že to vymřeté město tu rozhodně není poprvé... ne že by to vadilo, to vůbec... jen mi přijde že jsem si toho všimla... třeba to tak taky vůbec není...
16.03.2008 11:37:00 | Já Esther Ruth
jééééé lepší než ta předchozí:_) taková zamilovaná:-) šťastná děvčica:-) a tobě se ta básnička moc povedla:-)
15.03.2008 09:46:00 | Lady Carmila
no určitě:)že by se štěstí usmálo konečně i na Pána Boha?Nebo spíš láska?....vlastně,láska je štěstí,takže...
14.03.2008 11:57:00 | Sayonara