Miláčku spíš?
Miláčku spíš?
Mám v ústech zralou třešni..
Nechceš ji ochutnat..?
Miláčku spíš?
Mám v dlaních jahody..
Smím Ti je dát..?
Miláčku spíš?
Jsem jako jabloňový sad..
Svou vůní chci Tě zmást..
Miláčku spíš?
Prohlédni temnou nocí..
Spatříš mě u svých dveří stát..
Milášku spíš?
Když vpustíš mě teď dovnitř..
Slibuju, že Tě budu hřát..
Něžně Tě pohladím
a zašeptám Ti lásko..
Obejmu do dlaní
a probodnu Tvůj dech..
Uvidíš miláčku,
že až k nám vstoupí ráno..
Uletím oknem..
A večer přijdu sem..
.
.
Jsem Tvůj sen..
Přečteno 690x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Maxí, kavec, bělásek, 0-0, Robert Thomas, Šerák, Bíša, vodnař, Taog, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)