ztracená láska
už ne
už mi to nejde
ohnout slova jako drátek z mědi
umotat z něj tu jemnou síť,
co chytá střepy k sobě, úzskotlivě objímá
už ne
už mi to nejde hledat je zatoulané pod postelí
někdy za kameny nebo šterku po cestě rozbité,
rozstřískané vztekem, touhou
už ne
už mi to nejde položit tu misku znovu na stůl
nějak se z ní už nehodí jíst
ne už mi to nejde
ne už ne
jen tužka ohryzaná mezi rty
tiše krade každé slovo
Přečteno 474x
Tipy 19
Poslední tipující: Jahudkka, Danah, Jasmine8, Vladimír P., estrellita, čičík, MalaIzis, Game, Marcella, grázlík, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)