S loutnou a citerou chci ti hrát
Zavři oči chceš li vidět
zastav se chceš li vědět
Vše, co mám, chci ti dát,
pro tebe jen chci žít,
nic nechci více než
v náručí tvém se skrýt.
Zázní jednou melodie života
tobě krásko pohledem do očí
z lásky hlava se mi zatočí,
ztráci se minulost v dešti
Zjizvená tvář v šeru
nechci dál jít stejnou cestou
blíži se k nám
nechci se ptát chci věštit...
je to hříh?
Ptalo se srdce v měsíční záři,
do černé oblohy každou noc sám
kdopak to asi je, jakpak se tváří,
jen se ptám
kudy se láska ubírá...
Přečteno 409x
Tipy 21
Poslední tipující: mkinka, Ztracená Tereza, Bohém z Pernštejna, Barunka=o), labuť, Pišák, NikitaNikaT., Bíša, Oči, come-past, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)