Taková romantická...
Nad hlavami vlahá noc,
nevědí, že jsou sami
a chtějí se, a to moc.
Paprsek měsíčního svitu
kreslí jim cestičku lásky,
kterou spolu projdou za úsvitu.
Lesk hvězdných světel,
dává jim naději,
že splynutí duší i těl,
je to, co hledali.
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: maena
Komentáře (0)