Anotace: Pro D.D. - člověka kterého miluji celým svým srdcem...
Krásné vyznání. Užívej si ten nádherný pocit dokud to půjde, jsi tak mladá a tolik hezkých věcí máš před sebou, až ti závidím.
26.03.2008 08:58:00 | J.Švihovský
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?