Tanec v temnotách
Nad temnou vodou zapomnění
Nad hladinou zatracení
V temnotách se vznášení
V bílých prstech svírám
Jedinou růži rudou
Voní až až k zbláznění
Mé smysly omámí
V štíhlých prstech svíráš
Mé nahé boky
V objetí
Podobni žhavým plamenům
Do duše
Navždy vypálil's mi
Znamení
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)