Ty smajlíky na slupkách určitě takhle vypadaly :o*
Vitamíny z hřejivých dlaní podané mnohonásobně vitamínovaly.
02.04.2008 12:54:00 | Šerpík 1
dost dobrý...ba ne, jinak...krásná báseň plná úžasných obratů...to už je lepší, ha :-)
30.03.2008 18:07:00 | Elča
...má vůni i barvu radostí návratů... :-) Ne návratů do minula, ale těch "v přítomnosti", přerozených, "do nového"... nedokážu to přesně popsat, můj pocit je trošku za slovy, ale myslím, že to chápu, prožívám teď cosi podobného a je tam radost... moc radosti..
27.03.2008 07:30:00 | Pavelpaja
abych řekl pravdu,nerozloštil jsem tu sofistikovanou záležitost zda se vteřiny odečítají či sčítají...
ale na zrající pomeranče v dlaních nedám dopustit....
:-)
27.03.2008 00:55:00 | jedam