...jó, si dobrej...myslím, básník...a člověk asi taky, mi povídala jedna milá známá neznámá... :-)
04.04.2008 11:23:00 | Lota
tohle je snad lepší vyznání metalu, než by složili Manowar (nehledě k tomu, že oni by na to vypotřebovali "všech svých 9 slov" :))
jseš sakra dobrej básník, člověče (co se týče mýho vkusu), až kroutím hlavou, jak je něco takovýho možný...
02.04.2008 22:59:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Je sice mezi náma dvacet ročků, ale nechci se vytahovat - zřejmě posloucháme to samý... :-)
31.03.2008 20:22:00 | Aťan
...Šmudlo a co takhle...bubny vyprovokovávaj k tanci mé vnitřní kameny....:-)))...to ne jo?
31.03.2008 12:50:00 | Mácha