Je to láska
Stejně vím, proč zase
odcházíš
a opět dveře ke mně
nacházíš
Stejně vím, proč
nechceš jít dál
srdce tvé
tomu velím jen já
R:Je to láska
co spojila nás
je to láska
co vnukla nám řád
Stejně vím proč
nechceš jít dál
srdce tvé
tomu velím jen já
,,Je to láska."
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)