Pro Tebe
Anotace: moje velká - VYSNĚNÁ láska...
Když nemůžu spát,
nechám si o tobě aspoň zdát,
vždyť jsi neustále v mojí paměti,
láska mého století,
máš krásný oříškový oči,
z nichž hlava se mi točí,
rty máš jemné jako vánek,
lehce vábí můj spánek,
tvé objetí tiší moje bolesti,
s tebou se mi najednou všechno poštěstí,
tvé polibky jsou sladkého pojetí,
krásná pohádka pro deti,
jsi moje velká touha,
ale také bohužel jen myšlenka pouhá...
Komentáře (0)