To ticho . . .
To ticho . . .
kolem nás
jako nedozírné obzory
. . . oceánů . . .
To ticho . . .
Neslyším nic
Bojím se Tvých úst
Zakletá bráno nemilosti
Ještě chvíli podržím Tvou dlaň
(ještě chvíli být blíže Tvému srdci)
To ticho . . .
kolem nás . . .
Ztracená bárko
v nedozírném prostoru
posledního loučení
- Měj se ! -
- Přeju Ti hodně štěstí! -
Odbytá chvíle na orloji marnosti
nepochopitelného zmaru . . .
Ještě se ohlédla
Naposledy
Přečteno 455x
Tipy 17
Poslední tipující: Myrja, Noc17, spare, Marfuša, Marcella, Psavec, WAYWARD, Lucie Teru
Komentáře (3)
Komentujících (2)