Anotace: Další ze Střípků - už poněkud starší, ale můj oblíbený.
Tahle mě nějak neoslovila... nevím, nezdá se mi tak dobře propracovaná jako jiné, ale chápu, že v té době jsi k ní musela mýt vztak :-)
Měděno-modrá kombinace je nádherná...
30.01.2008 19:12:00 | Lisa.Ginmi