Zima
Anotace: jedna z ještě z těch zimních ..
Beží běží běží
.. o co tady běží?
Když za okny sněží
bílé vločky.
Letící vstříc smrti
v roztání.
Když místo tlukotu,
ozývá se pukání ..
Tak jak ledy k jaru
.. všechno taje
I slova Tvá schovaná
v jinotaje.
A jak zima umírá,
tak i naše láska
- Ty i já -
Přečteno 389x
Tipy 11
Poslední tipující: hostmen, Psavec, blue, kavec, Alan Black, cevert, Chmýří pampelišek, Bíša, S..a, estrellita
Komentáře (4)
Komentujících (4)