... tak tyhle schopnosti má v pohádkách snad jen
víla Amálka a kouzelný dědeček ...
... ty seš taky z pohádky ... HonZo ??
*- ... ty tady ale pěkně balamutíš posluchačky, ...
a kdo má potom stačit plnit to nevídané - neslýchané ...
když Šmudla to zvládá levou zadní ... :-))
04.04.2008 17:44:00 | HarryHH
Neotřelé a dobré.Líbí se mi. Roboti přitakávají,že to je jejich šálek TEA...:)
04.04.2008 15:40:00 | Skywalker
Nevím jestli se to k tobě doneslo, ale tohle jsou superlahůdky, co píšeš...
04.04.2008 15:26:00 | Aťan
povedené obrazy a nevšední slovní spojení.četl jsem ji 2x a hned si nick uložím, abych věděl, koho si přečíst.
04.04.2008 15:22:00 | kulishak