Anotace: Po delším odloučení od všeho živého rodu ženského a člověčího mě začínají napadat i takovéto myšlenky. Zároveň se omlouvám za pozvolný přechod do jiné kategorie děl v závěru dílka.
Jestli budeš střílet pampuluška, bacha na chmýří. Já ho měl tenkrát plné oči...
29.05.2008 10:25:00 | Aťan
To je lepší skon jak ležet nemohoucí a být odkázán na druhé. Toho pampuluška si ještě nechej.
05.04.2008 13:00:00 | Psavec
ojoj... jaro už je tady :o)
docela vtipný závěr...
05.04.2008 10:16:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd