Ahojky Sunny, copak, žes zavítala ke mně? Už dlouho jsem tě neviděl. Ta tvá poslední s anotací od autora Penězokazů je skvostná. No nic. Jsem teď v období mazání a odcházení z Literu a je dobře, že tady zůstávají i nadprůměrní, jako ty.
12.11.2006 21:19:00 | Petr Miroslav
Tak Sluneční paní - jak by řekl táta, je to velmi slušný! Ovšem jedním dechem by i dodal, že mu nesedí příliš grafické zpracování, a že když píšu volnej verš, tak bych se měl raději vyhnout jakémukoliv, byť ne chtěnému, rýmování. K tomu se přidávám i já, protože starýho Borise by spíš víc potěšil čistej volnej verš, a vzhledem k obsahu - mě samotnému u této básně taky.
21.11.2005 13:52:00 | MATT
..ach ty mé sluníčko..to TY nádherně píšeš..máš pestrá témata a škálu slov..kterými barvíš plátno..!!
krásný den :o))
08.09.2005 10:00:00 | šuměnka