krásný.ty jo zkus si ale toršičku víc věřit jo?třeba je to to na co přesně od tebe čeká:)Prej pobuda...řekla bych že když skádáš takovýhle nádherný básně takže asi pobuda nebudeš:)
18.05.2008 08:11:00 | Yukki
Moc pekne, neboj se cas vsechno spravi, zaceli rany ale jizvy zustanou pro to, aby se clovek poucil, ano tak to citim .
07.04.2008 16:23:00 | carodejka
Ten konec se mi líbí moc ... krásná jako všechny.Akorát...nepíše se anděli s měkkym i?:)
07.04.2008 00:49:00 | mosquito