Opravdu ti začínám rozumět čím dál víc...Opět je to krááásná básen...
;-)
10.04.2008 15:00:00 | Rošták Domča
Básenka se mi líbí, opravdu a přinde mi smutná a cítím z ní, že toužíš po lásce, být milována a milovat ... Poslední věta je bolestná, snad se nesplní a vše bude dobré ...
08.04.2008 07:42:00 | NikitaNikaT.